Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

1 min gelezen
Let’s celebrate Valentine’s Day in style
Valentijnsdag is bijna hier, en het is tijd om je voor te bereiden op de dag van de liefde! Of je nu een romantische avond plant met je partner of Galentine's Day viert met je beste vrienden, er zijn tal van manieren om de mensen om je heen te laten zien hoeveel je om hen geeft. Om ervoor te zorgen dat je er deze Valentijnsdag op je best uitziet en je goed voelt, hebben we een aantal tips verzameld over hoe je een vleugje roze en rood in je garderobe kunt verwerken. Lees verder voor meer informatie.

Zachte tonen van roze

Of je nu thuisblijft voor een 'Netflix and chill'-avond of door de stad slentert, het toevoegen van verschillende tinten roze kan een geweldige manier zijn om subtiele kleur in een outfit te brengen zonder te opvallend te zijn. Van lichtroze tinten die de warmte van lichte huidtinten naar voren kunnen brengen tot levendigere kleuren die elk ensemble doen opvallen, het dragen van roze tinten is altijd een goed idee bij het vieren van Valentijnsdag!

WINKEL DE LOOK

Ukoz Trui Babydoll Melange — € 85,00
Ukoz Joggers Babydoll Melange — € 75,00
Rallo Talia Zakje Geroosterde Pecannoten — € 70,00

Ganow Sweatshirt Light Heather Grey — € 90,00
Ganow Joggers Light Heather Grey — € 100,00
Rallo Talia Tas Zwart — € 70,00

Heerlijk kant

Ah, kant! Niets straalt romantiek zo uit als een mooie kanten jurk. Op zoek naar de perfecte date night look? Stap in deze kanten droom en je zult er zeker van zijn dat harten sneller gaan kloppen.

WINKEL DE LOOK

Lois Kanten Jurk Wit — € 89,00
Luna Slingback Heels Helder — € 45,00

Glora Kanten Jurk Ecru — € 89,00

Yasmine Jurk Wit — € 99,00

Het zou Valentijnsdag niet zijn zonder een vleugje rood!

Rood is de perfecte kleur om Valentijnsdag te vieren, omdat het passie en energie in elke outfit brengt. Maar maak je geen zorgen als rood niet helemaal jouw stijl is! Je kunt rode accenten toevoegen door middel van accessoires zoals schoenen of sieraden.

Harten als ornamenten en kettingen: als het gaat om accessoires voor je outfit, schreeuwt niets zo "Valentijnsdag" als harten! Waarom zou je niet een stapje verder gaan door op bloemen geïnspireerde stukken aan je garderobe toe te voegen? Probeer hartvormige oorbellen te dragen in plaats van traditionele sieraden.

WINKEL DE LOOK

Robijnen set fuchsia/rood — € 89,00
Anneleen loafers rood — € 39,95 nu in de aanbieding voor € 25,00!

Hartvormige oorbellen — € 19,95
Alleen pop-up, bezoek ons ​​in Huidevettersstraat 39, 2000 Antwerpen tot eind februari.

Zelfliefde is de grootste liefde van allemaal!

Wat voor look je ook kiest op deze Valentijnsdag, zorg ervoor dat JIJ je zelfverzekerd en mooi voelt. Eigenliefde moet tenslotte elke dag worden gevierd, niet alleen bij speciale gelegenheden! Dus experimenteer met kleuren die het beste van jezelf naar boven halen (zowel van binnen als van buiten), probeer iets nieuws als het goed voelt, en vooral: veel plezier met het samenstellen van een outfit die weerspiegelt wie je bent als persoon.

Zelfs als je geen plannen hebt, wil dat nog niet zeggen dat je je niet kunt verkleden! Vier jezelf deze Valentijnsdag door iets te dragen waarin je je zelfverzekerd en mooi voelt. Trek een outfit aan waarin je je krachtig voelt.

WINKEL DE LOOK

Lilicras Jurk Roze Groen — € 135,00
Jolene Slingback Heels Zwart — € 45,00

Lindacras Jurk Roze Groen — € 149,00
Jolene Slingback Heels Nude — €45,00

Valentijnsdag draait helemaal om het verspreiden van liefde - zowel naar anderen als naar jezelf! Kies dit jaar voor zachte roze tinten gecombineerd met kleine rode accenten, zodat iedereen in stijl kan vieren en zich ook lekker in zijn vel voelt. Wees creatief door te experimenteren met verschillende texturen of prints te mixen, of houd het simpel door bij klassieke silhouetten te blijven. Hoe je jezelf deze Valentijnsdag ook uitdrukt, zorg ervoor dat je outfit weerspiegelt wie JIJ werkelijk bent!

Met deze tips in het achterhoofd is het tijd om je voor te bereiden op Valentijnsdag! Of je nu op een date night gaat met een speciaal iemand of gewoon een avondje plezier hebt met je vriendinnen, zorg ervoor dat je een outfit samenstelt waarin je je zelfverzekerd en mooi voelt. Kies kleuren die je persoonlijkheid uitdrukken en toch binnen het thema van de dag passen, geniet van heerlijk eten en drinken waar de mensen om je heen blij van worden (jammie!), en accessoires met opvallende items zodat iedereen weet hoeveel je om zelfliefde geeft— en liefde verspreiden naar anderen! Veel plezier!

PS: Nog op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau? Maak je geen zorgen over het vinden van het perfecte cadeau - we hebben je gedekt! Neem geen genoegen met iets minder dan buitengewoon en zorg ervoor dat uw speciale persoon zich extra speciaal voelt op Valentijnsdag. Bekijk hier onze cadeaugids.

Wees niet verlegen om je Valentijnslook met ons te delen door de tag @lesjumellesbe of hashtag #lesjumelles te gebruiken. We verspreiden de liefde graag met jou.

Altijd liefde,

Magalie

Meer ontdekken

  • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

    The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Ibiza and Mallorca hotspots

    Hotspots van Ibiza en Mallorca

    1 min gelezen
    Read more →
  • Festival Season has finally begun

    Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

    1 min gelezen
    Read more →
  • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

    Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

    1 min gelezen
    Read more →
  • An inside look at the design process behind Les Jumelles

    Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Get Ready for Easter

    Maak je klaar voor Pasen

    1 min gelezen
    Read more →
  • What's Hot for Spring/Summer 2023

    Wat is hot voor lente/zomer 2023

    1 min gelezen
    Read more →
  • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

    Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

    1 min gelezen
    Read more →
  • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

    VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

    1 min gelezen
    Read more →