14 dagen bedenktijd

Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren!

U heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen (te rekenen vanaf de dag na de levering) af te zien van uw aankoop! U hoeft enkel de kosten voor het terugsturen voor uw rekening te nemen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1

U laat ons zo snel mogelijk (binnen de voormelde periode van veertien dagen) weten dat u van de aankoop wenst af te zien. U doet dit bij voorkeur schriftelijk met vermelding van uw rekeningnummer aan info@lesjumelles.be

Stap 2

U stuurt ons de goederen, ongebruikt, niet beschadigd en in de originele verpakking en vergezeld van de originele etiketten en labels, binnen de veertien dagen terug. Samen met het ingevulde retour formulier dat u heeft ontvangen bij de levering.Klik hier voor het retourformulier!

Les Jumelles / Magalie AERTS
Neerveld 13a
2550 KONTICH
België

Stap 3

U ontvangt van ons de betaalde bedragen (zonder verzendkost wanneer bedrag kleiner is dan 100 euro) zo snel mogelijk terug op het door u gekozen rekeningnummer. Wij verbinden ons ertoe om de terugbetaling te verrichten ten laatste binnen een termijn van 30 dagen nadat wij u van u bericht hebben gekregen dat u afziet van de aankoop met vermelding van uw rekeningnummer.

Ruilen

Wil je jouw aankoop ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem!

Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@lesjumelles.be en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar AERTS MAGALIE, Neerveld 13a 2550 Kontich.

BElangrijk 

Bikini's kunnen om hygiënische redenen niet geruild of retour gestuurd worden.