Festivaltrends

1 min gelezen
Festival Trends

Het festivalseizoen is nu officieel van start gegaan en markeert het begin van de festiviteiten waar wij bij Les Jumelles graag aan mee willen doen! Genieten van de muziek van je favoriete artiesten in een aantal zeer sfeervolle omgevingen met je favoriete mensen en met de meest festivalwaardige outfits. Eindelijk kunnen we weer onvergetelijke herinneringen creëren die ons altijd bij zullen blijven. 

Na 2 sombere jaren zijn de trends dit jaar wat extravaganter dan we gewend zijn. Voor elk thema hebben we de twee favoriete outfits van Magalie in de schijnwerpers gezet, maar we hebben nog veel meer voor je in petto! 

#1 DE BESTE EUPHORIA - GLITTER & METALLIC 

Euphoria is de veelbesproken serie die niet alleen de verhaallijn ontvouwde, maar ons ook een kijkje gaf in de outfits van het personage. Als je wilt schitteren en schitteren op de dansvloer, dan is dit je cue om all-in te gaan met Euphoria. Denk aan glitter, metallic, korte rokjes en vrouwelijke rondingen. Waar zijn onze Maddy's en Cassies? 

"B*tch je bent mijn soulmate" - Maddy.  

 

#2 ISLAND GIRL - HAAK & WARME KLEUREN

Deze zomer ontkom je niet aan de haaktrend op straat, aangezien deze op verschillende manieren in de modewereld wordt uitgerold. Shorts, tops, handtassen, hoeden, noem maar op en wij hebben het! Gecombineerd met subtiele prints en wat warme kleuren, is dit de ultieme "Island girl" vibe.

"Voor altijd dat meisje dat echt opgewonden raakt als de lucht (of mijn kleren) in mooie kleuren zijn" - Unknown.

#3 TROPICANA - HELDERE KLEUREN & PRINTS

Alleen al bij de gedachte aan de Tropicana-trend voelen we ons als een vis in het water. Van top tot teen gekleed zijn in felle kleuren en eigenzinnige prints is een droom die uitkomt. Hier is een trend waarvoor onze eigen Les Jumelles THE LABEL de perfecte match is! Een trend die voor sommigen misschien een beetje buiten hun comfortzone ligt, maar we beloven je dat je nooit meer iets anders wilt als je het eenmaal hebt geprobeerd.

“Kleur is een kracht die de ziel direct beïnvloedt” - Wassily Kandinsky.

#4 THE COOL GIRL - LAARZEN & JEANS 

"I'm a, I'm a COOL GIRLLL". Ja dames, we hebben u ook gedekt. Deze trend is niet eens een trend. Het is een stijl die een comeback maakt die in de eerste plaats nooit uit de mode is geraakt, een stijl die je door alle weersomstandigheden heen zal helpen. Een paar stoere boots, vintage jeans, oversized overhemden en je bent helemaal klaar. Wie zegt dat comfy niet cool kan zijn?

Bekijk onze trendpagina om nog veel meer festival-proof outfits te ontdekken die zeker bewonderende blikken zullen trekken. Vergeet ons niet te taggen of de hashtag #lesjumellesbe te gebruiken als je foto's of video's van je LJ-festivaloutfit op sociale media plaatst.

Meer ontdekken

 • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

  What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fash...

  1 min gelezen
  Read more →
 • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

  CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

  1 min gelezen
  Read more →
 • LES JUMELLES CHRISTMAS OUTFITS

  LES JUMELLES CHRISTMAS OUTFITS

  2 minuten lezen
  Read more →
 • Holiday Season - Interview with Magalie

  Holiday Season - Interview with Magalie

  1 min gelezen
  Read more →
 • Les Jumelles gift guide

  Les Jumelles gift guide

  1 min gelezen
  Read more →
 • Upcycling Atelier

  Upcycling Atelier

  1 min gelezen
  Read more →
 • Les Jumelles X Estée Lauder - the perfect match!

  <tc>Les Jumelles X Estée Lauder - the perfect m...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Hello Antwerp

  <tc>Hello Antwerp!</tc>

  1 min gelezen
  Read more →
 • BIG, BIGGER, BIGGEST. ANTWERP, WE’RE BACK!

  <tc>Pers evenement Pop-up</tc>

  1 min gelezen
  Read more →
 • Paris Fashion Week - Spotted

  <tc>Paris Fashion Week - Spotted</tc>

  1 min gelezen
  Read more →