<transcy>Ons verhaal</transcy>

Be ready to make heads turn in your new Les Jumelles outfit!

back in the day

Les Jumelles is het geesteskind van mom boss Magalie Aerts. Als deel van een tweeling lag de naam Les Jumelles (wat tweeling betekent in het Frans) erg voor de hand. Na haar studies in New York en India, omringd door elegante, geraffineerde en zelfverzekerde vrouwen, werd de droom om haar eigen webshop te beginnen werkelijkheid.

“Ik ben voortdurend op zoek naar exclusieve, maar betaalbare artikelen die afwijken van het normale, het gewone, de middelmaat ... Voor vrouwen die recht voor de raap zijn, charismatisch, met een vastberaden en sterke persoonlijkheid en bovenal, die niet bang zijn om risico's te nemen. Soms voelt het alsof ik mijn garderobe deel met iedereen in de wereld!”

wear it like a trophy

Les Jumelles is een Antwerpse webshop die een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten en merken aanbiedt. Een webshop waar vrouwen artikelen vinden die in het oog springen, geraffineerd en gewild zijn en die ze dragen als een trofee.

We willen je winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken, dus als je ooit vragen, verzoeken, ... hebt, stuur ons dan gerust een berichtje.

Ons team helpt je graag verder.

Liefs,

M.

Les Jumelles the label

In 2021 Les Jumelles The Label was born. The label stands for bright colors, graphic bold prints and eye-catchers that stand out from the crowd. The prints are designed in-house by Magalie and developed by Les Jumelles’ creative team. 

Magalie always starts with her gut feeling. ‘’The most important thing is that you always follow your heart and keep dreaming big.’’ Her inspiration comes from all the journeys she has made and reflects this in her collections. 

The collection of Les Jumelles The Label is available in more than 50 national and international selling points. 

Would you like to sell Les Jumelles The Label in your store? Get in touch with our B2B department

pop-up

‘‘Als online boetiek vinden we het geweldig dat we in contact kunnen komen met onze klanten in onze pop-up stores. Dankzij onze geweldige klanten kunnen we er elke keer weer een groot succes van maken.'' 

In de pop-up store geven we je de laatste trends, exclusieve collecties en nieuwe it-pieces voor de volgende seizoen. Van alledaagse garderobe essentials tot statement pieces, wij hebben het voor je!

Les Jumelles markeert hun merk in heel België, en er komen nog veel meer spannende concepten en locaties aan.

Laten we elkaar offline ontmoeten! Meer weten over onze pop-up store? Klik hier