Het verhaal achter Les Jumelles

Maak je klaar om de aandacht te trekken in je nieuwste Les Jumelles-outfit!

Het prille begin

Les Jumelles werd in 2016 opgericht door mom-boss Magalie Aerts. Als deel van een tweeling lag de naam Les Jumelles (wat tweeling betekent in het Frans) erg voor de hand. 

Tijdens haar buitenlandse studies Global Management in India werd Magalie verliefd op de kleuren, prints en onverwachte combinaties die het land te bieden heeft. Ze werd voortdurend omringd door elegante, verfijnde en zelfverzekerde vrouwen die haar inspireerden gedurende haar reis. Toen ook haar studies in New York ten einde liepen, wist ze het zeker: de droom om haar eigen webshop te beginnen werd werkelijkheid.

Sindsdien heeft Magalie er haar dagelijkse missie van gemaakt om kleur te brengen in de grijze chaos die de wereld soms kan zijn - maar altijd met een kleine twist!  

"Toen ik Les Jumelles startte in 2016, verpakte en verzond ik pakketjes vanuit mijn garage in Antwerpen. Met de steun van onze trouwe klanten en een all-star team zijn we erin geslaagd om onze visie wereldwijd te brengen.''


wear it like a trophy

Les Jumelles is een Antwerpse webshop die een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten en merken aanbiedt. Een webshop boordevol vrouwelijke items die in het oog springen, verfijnd en gewild zijn.

''Ik ben voortdurend op zoek naar exclusieve, maar betaalbare items die afwijken van het normale. Voor vrouwen die recht voor de raap zijn, charismatisch, met een vastberaden en sterke persoonlijkheid en bovenal, die niet bang zijn om risico's te nemen. Soms voelt het alsof ik mijn kledingkast deel met iedereen in de wereld!"

- Magalie Aerts, Founder & Owner 

Les Jumelles The Label

In 2021 werd Les Jumelles The Label geboren. Het label staat voor felle kleuren, grafische gedurfde prints en eyecatchers die zich onderscheiden van de massa. De prints zijn in-house ontworpen door Magalie en ontwikkeld door het creatieve team van Les Jumelles.

Magalie start altijd vanuit haar buikgevoel. ''Het belangrijkste is dat je altijd je hart volgt en groot blijft dromen.'' Haar inspiratie komt van alle reizen die ze heeft gemaakt en weerspiegelt dit in haar collecties. 

De collectie van Les Jumelles The Label is verkrijgbaar in meer dan 50 nationale en internationale verkooppunten.

Wil je Les Jumelles The Label in jouw winkel verkopen? Neem contact op met ons B2B-departement.

Let's meet offline

‘‘Als online shop vinden we het geweldig dat we in contact kunnen komen met onze klanten in onze fysieke winkels. Dankzij onze geweldige klanten kunnen we er elke keer weer een groot succes van maken.'' 

In de LJ winkel verkopen we de laatste trends, exclusieve collecties en nieuwe it-pieces voor het volgende seizoen. Van alledaagse garderobe-essentials tot statement-stukken, wij hebben het!

Les Jumelles markeert hun merk in heel België en er komen nog veel meer spannende concepten en locaties aan.