Het verhaal achter Les Jumelles

''Soms voelt het alsof ik mijn kledingkast met heel de wereld deel''

Het prille begin

Les Jumelles, opgericht door mom-boss Magalie Aerts in 2016, is een kleurrijke webshop met een kleine twist. Als deel van een tweeling was de naam Les Jumelles voor Magalie een logische keuze. Dankzij haar studie global management in India en haar tijd in New York ontdekte Magalie haar liefde voor kleuren, prints en onverwachte combinaties. Geïnspireerd door elegante, verfijnde en zelfverzekerde vrouwen van over de hele wereld, was ze vastberaden om haar eigen webshop te starten. Vandaag de dag brengt ze kleur in de wereld en dat doet ze met veel passie en plezier! Het is haar dagelijkse missie om de grijze chaos van de wereld wat op te fleuren.

"Toen ik Les Jumelles in 2016 begon, was ik vanuit mijn garage in Antwerpen bestellingen aan het inpakken en verzenden. Met de steun van onze trouwe klanten en een all-star team hebben we onze visie wereldwijd kunnen uitdragen.'' - Magalie Aerts, owner & founder

wear it like a trophy

Les Jumelles is een webshop die zich onderscheidt van andere modemerken door hun zorgvuldig geselecteerde assortiment producten en merken aan te bieden. Eigenaresse Magalie Aerts zoekt voortdurend naar exclusieve en verrassende items die passen bij vrouwen met een sterke en vastberaden persoonlijkheid. Wat Les Jumelles echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een speelse twist aan elk kledingstuk. Of het nu gaat om onverwachte kleurencombinaties of in het oog springende prints, elk item is net even anders en daardoor extra bijzonder. 

‘’Ik ben voortdurend op zoek naar exclusieve, maar betaalbare items die afwijken van het normale, het gewone, de middelmaat... voor vrouwen die recht door zee zijn, charismatisch, met een vastberaden en sterke persoonlijkheid en vooral niet bang zijn om risico's te nemen. Soms voelt het alsof ik mijn kledingkast met iedereen in de wereld deel!’’

Les Jumelles The Label

Les Jumelles The Label werd in 2021 officieel gelanceerd. Het begon allemaal toen Magalie nog jong was en haar hart verloor aan mode en design. Al snel wist ze dat ze een verschil wilde maken in deze branche. Het merk staat voor opvallende kleuren, grafische prints en statement stukken. Elke print wordt in-house ontworpen door het creatief team van Les Jumelles. Magalie volgt altijd haar gevoel en haalt haar inspiratie uit de vele reizen die ze heeft gemaakt, zo brengt ze haar collecties tot leven. 

Les Jumelles The Label is ondertussen te vinden in meer dan 50 nationale en internationale verkooppunten.

Wil je Les Jumelles The Label in jouw winkel verkopen? Neem contact op met ons B2B-departement.

Let's meet offline

Als online boetiek begrijpen we bij Les Jumelles hoe belangrijk het is om ook  offline in contact te staan met onze klanten. Daarom waarderen we het enorm dat we de mogelijkheid hebben om onze klanten in onze winkels te ontmoeten. Het is dankzij onze fantastische klanten dat we keer op keer weer een groot succes kunnen maken van onze collecties. Bij LJ store bieden wij je de nieuwste trends, exclusieve collecties en nieuwe it-stukken voor het volgende seizoen. Of je nu op zoek bent naar alledaagse garderobe essentials of juist statement stukken, wij hebben alles wat je zoekt.

Bezoek onze winkel in Knokke of Antwerpen.