Retourneren

 • 1. Registreer

  Meld je retour online aan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling*.

  -

  * Aankopen gedaan in de winkel kunnen niet online geretourneerd worden.

  ** Retourneren van online gekochte artikelen in de winkel is niet mogelijk.

  *** Wanneer je een zending retourneert buiten de EU, vergeet dan niet dit bestand te downloaden en in te vullen. De commercial invoice kan nodig zijn om extra importkosten  te voorkomen. Voor meer informatie over de commercial invoice adviseren we je contact op te nemen met de vervoerder van jouw keuze.Vergeet zeker geen foto te nemen van je retourpakje waarbij de documenten op de doos te kleven.Dit om discussies met de carrier te vermijden.

  ****Retourneer je iets van onze 'KOPPELVERKOOP' deal? Je hebt de volgende opties:
  1) Je retourneert je hele bestelling. Wanneer je je gehele bestelling retourneert, zorgen wij voor terugstorting op je betaalrekening van het volledige bedrag.
  2) Je retourneert slechts 1 of enkele artikelen uit je bestelling. Helaas zijn de kortingsvoorwaarden alleen geldig op minimaal twee artikelen uit de 'BUY 2 GET 30% OFF' collectie. Als je slechts één artikel uit deze selectie behoudt, zijn de kortingsvoorwaarden verlopen en moeten we de verkregen korting aftrekken van het bestelde artikel. Je behoudt de 30% korting als je effectief minstens 2 artikelen uit de promotie houdt.

 • 2. Verpakken

  Pak de artikelen die je wilt retourneren in en voeg het ingevulde retourkaartje toe. Download en print je retourlabel. Let op: De kosten van het retourlabel zijn voor uw eigen rekening.

 • 3. Verzenden

  Breng je pakket binnen 3 werkdagen na aanmelding naar een ophaalpunt. U vindt een lijst met ophaalpunten in het retourportaal.

 • 4. Terugbetaling

  Zodra ons magazijn uw retourzending heeft ontvangen, ontvangt u binnen 14 werkdagen een terugbetaling.

Bekijk ons ​​retourbeleid hier.