Wie is Les Jumelles?

Les Jumelles is een Antwerpse webshop die een zorgvuldig geselecteerd aanbod van producten en merken aanbiedt.

"Onze missie is om de beste zakenpartner voor onze klanten te zijn, we bieden alledaagse garderobe-essentials die tijdloos en modern zijn en creëren bewuste vrouwelijke mode met focus op waardevolle producten van hoge kwaliteit" - Magalie Aerts, oprichter

Over b2b

Een webshop waar vrouwen items vinden die in het oog springen, verfijnd zijn en ze als een trofee dragen. Maar naast het verkopen van andere merken werkte Magalie ook aan haar eigen label. Elk seizoen breidde haar eigen collectie zich uit en de vraag naar groothandel groeide enorm.

Neem contact met ons op

Bent u nog geen klant van Les Jumelles, maar heeft u wel interesse? Vult u alstublieft het contactformulier in en binnen 48 uur wordt uw aanvraag in behandeling genomen.

U kunt ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar b2b@lesjumelles.be of te bellen naar 0032 460 96 78 23.

alles over het bedrijf

Seizoensvoorraad van de meest verkochte stijlen
Minimale bestelling van € 1000
Marge 2,7
Volgende dag geleverd (alleen in België)
Retourneren alleen mogelijk bij gebreken (melden bij b2b@lesjumelles.be)
Recht om fotografisch materiaal te gebruiken
Sancties bij misbruik
Het is niet toegestaan ​​om op naam van Les Jumelles te adverteren.

*Bij gebruik van de foto's op je sociale media, tagging is verplicht en watermerk moet blijven staan, voor zowel posts als stories.

Ontdek ons ​​b2b-aanbod

Als je al een Les Jumelles-klant bent, log dan in met de inloggegevens die je eerder hebt ontvangen door op de knop 'inloggen' hieronder te klikken. Heeft u nog geen inloggegevens van ons ontvangen, neem dan contact met ons op door te mailen naar b2b@lesjumelles.be of te bellen naar 03 664 36 26.

New customer

Personal info

Store info