Hotspots van Ibiza en Mallorca

1 min gelezen
Ibiza and Mallorca hotspots

Bent u op zoek naar een welverdiende pauze van de dagelijkse sleur? Zoek niet verder dan de exotische eilandparadijzen Mallorca en Ibiza. Dit zijn twee van de meest hemelse droomvakantiebestemmingen die u een ongeëvenaarde zonovergoten ervaring zullen bezorgen. Of je nu op zoek bent naar een luxe uitje of een budgetvriendelijk avontuur, deze bestemmingen verdienen een plek op je reis-bucketlist.

Es Turo (Mallorca)

Een plek die voor ons als thuis voelt. Elke keer dat we naar Mallorca komen, bezoeken we Es Turo. Het is een prachtig hotel waar u kunt ontspannen, heerlijk kunt eten en kunt genieten van de prachtige esthetiek. Het is een warme en charmante ruimte gerealiseerd met pure materialen, gedurfde mengsels en mooie verlichting. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

PS onze favoriet op het menu is de caesarsalade met garnalen

Strandhuis (Mallorca)

Het restaurant behoort tot het Cassai gran Café & Restaurant in Ses Salines (Es Turo), dat we al kenden van onze shoots. Restaurant in Colonia de Sant Jordi, vlakbij het strand van Es Trenc, met prachtig uitzicht op het eiland Cabrera. Gelegen in een oud vissershuis ..., en naast de turquoise wateren van Cala Galiota, zijn de paella's om te sterven fort, en vooral de rijst met kreeft. Open van 11u tot 23u, ononderbroken keuken. Welkom in de Middellandse Zee in zijn puurste vorm!!!

Hotel Can Ferrereta (Mallorca)

Een 5⭐️ resort gelegen in het historische centrum van Santanyí, in het zuidoosten van Mallorca en op loopafstand van de beste stranden van het eiland. Het restaurant van het resort is gebouwd op een oude kelder met houten balken, die zijn originele stenen bogen heeft behouden. Moet je proberen als je Can Ferrereta bezoekt, hun zachte, pittige sobrasada-worst die royaal is uitgesmeerd op zoet, schilferig ensaimada-gebak voor het ontbijt. Je weet niet wat je proeft!

Mar de Nudos (Mallorca)

Mar de Nudos is een restaurant in de coolste haven van de stad Palma, dicht bij de kathedraal. Ze serveren mediterrane en Japanse gerechten. Een aanrader zijn hun cocktails. Het is omringd door positieve mensen die durven met het leven. Mensen met de Middellandse Zee in hun ziel, die alles overspoelen met hun vreugde. Aarzel niet om deze plek te bezoeken, je zult het hier geweldig vinden!

Villa Chiquita (Mallorca)

Het dak van hotel Villa Chiquita is een bezoek waard. Het overloopzwembad is het hele seizoen geopend en is de favoriete plek geworden voor hotelgasten en degenen die komen genieten van een onvergetelijke dag in villa chiquita. Het zwembad is omgeven door ligstoelen en bali-bedden, waar u een dag van absolute ontspanning kunt doorbrengen onder het genot van uw favoriete cocktail onder de Mallorcaanse zon in Colonia San Jordi. Je kunt ook het beste van hun snackmenu bestellen en in de zomer genieten van livemuziek terwijl je naar een prachtige zonsondergang kijkt.

Cappuccino Grand Café (Mallorca)

Prachtig, stijlvol pand midden in een grote winkelstraat. Perfect voor lunch of brunch na waar we goed in zijn: shoppen.

Cala Gracioneta - Chiringuito (Ibiza)

Het restaurant ziet er erg gezellig uit en de ligging in de kleine baai doet denken aan een echte Caribische setting. Het restaurant beslaat de hele baai en is omgeven door rotsen met pijnbomen. Hierdoor ontstaat er een gezellige sfeer en lijkt het alsof je even weg bent van de wereld terwijl je vanaf het terras geniet van de prachtige omgeving met een glaasje wijn.

Het restaurant heeft een mediterrane kaart, maar je kunt hier ook terecht voor een goede burger of een salade. Er is ook een leuke bar waar je heerlijke verse cocktails kunt drinken.

Restaurant Ses Boques (Ibiza)

Een prachtige verborgen en authentieke chiringuito aan de zuidkust van Ibiza. Vlakbij het plaatsje Es Cubells vind je deze intieme baai waar ze vers en lekker (zee)eten serveren.

De verse zeevruchten, salades en paella worden gemaakt volgens 40 jaar oude recepten door hun familie Ses Boques. Op de houten terrassen tussen de dennenbomen lunch of dineer je ontspannen en sfeervol. Kom en geniet!

Zonsondergang Ashram Ibiza

Sunset Ashram Ibiza is de strandclub aan het strand van Cala Comte in het zuidwesten van Ibiza. De club staat bekend om zijn ontspannen sfeer en prachtige zonsondergangen.

Paradijs Ibiza

Een plek waar kunst en disco elkaar ontmoeten! We hebben hier vorig jaar geschoten en we moeten zeggen dat het echt een bezoek waard is. Het kunstzinnige Paradiso Ibiza Art Hotel is kleurrijk ingericht met in totaal 39 indrukwekkende suites. Leuk weetje, er is ook een Zero Suite in de lobby waar je 1 nacht gratis kunt slapen. Deze suite is geheel voorzien van glazen wanden! En het hotel biedt ook een tattoo-studio en een kleine kunstgalerie. In Paradiso is er een kleine foodcorner genaamd “Andy's” waar je kunt genieten van de lekkerste burgers, salades en sappen. Er zijn vaak DJ-feesten waar je verfrissende cocktails kunt drinken aan de prachtige bar.

Meer ontdekken

  • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

    The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Festival Season has finally begun

    Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

    1 min gelezen
    Read more →
  • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

    Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

    1 min gelezen
    Read more →
  • An inside look at the design process behind Les Jumelles

    Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Get Ready for Easter

    Maak je klaar voor Pasen

    1 min gelezen
    Read more →
  • What's Hot for Spring/Summer 2023

    Wat is hot voor lente/zomer 2023

    1 min gelezen
    Read more →
  • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

    Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

    1 min gelezen
    Read more →
  • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

    Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

    1 min gelezen
    Read more →
  • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

    VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

    1 min gelezen
    Read more →