<tc>Hello Antwerp!</tc>

1 min gelezen
Hello Antwerp
Wow, wat een week ... We zijn nog steeds aan het bijkomen van ons openingsweekend, het was fantastisch. Het was een plezier om jullie te verwelkomen! We hebben jullie allemaal zo gemist na onze zomer pop-up in Knokke. We zijn er helemaal klaar voor om jullie te verwennen met de coolste en meest funky kleding tijdens deze wintermaanden.

Wow, wat een week ... Het was een plezier om jullie te verwelkomen tijdens de opening van onze gloednieuwe pop up in hartje Antwerpen! Wij kunnen niet wachten om jullie de hele winter lang te verwennen met de coolste en meest kleurrijke outfits om de grauwe wintermaanden door te komen. 

Afgelopen donderdag openden wij exclusief voor onze trouwste klanten de deuren van onze grootste pop up tot nu toe, met een oppervlakte van maar liefst 1000m2. Verspreid over 3 verdiepingen shoppen onze klanten de meest uitgebreide, kleurrijke collectie en genieten ze van verschillende exclusieve services. Dit jaar staat onze winter pop-up volledig in het teken van SELFCARE. Heel belangrijk, maar ook vaak over het hoofd gezien. Wij vinden het belangrijk dat vrouwen zichzelf niet verliezen in de dagelijkse rush van verantwoordelijkheden en verplichtingen. Het is voor iedereen een must om af en toe op de pauzeknop te drukken en daar helpen we je bij Les Jumelles graag bij. Laat je in onze winkel onderdompelen in een walhalla van “selfcare” met verschillende mode-, home-, beauty- en giftcorners. We willen dat onze klanten zich gelukkig, goed en comfortabel voelen in wat ze dragen. Les Jumelles wil er zijn voor elke vrouw, ongeacht leeftijd, lichaam, cultuur ... die ze hebben.


De derde verdieping is dé selfcare ruimte bij uitstek in de pop up. Je vindt er een private shopping corner waar klanten, op afspraak, in alle rust privé kunnen genieten van een stylingsessie door één van onze personal shoppers met lekkere French Kiss bubbels of een smakelijke Mokafina koffie vergezeld met een écht Antwerps handje van Philip’s Biscuits.


Daarnaast vind je op de bovenste verdieping ook ons upcycling atelier, een naaiatelier waar onze couturier mooie en exclusieve stuks maakt van oude en defecte Les Jumelles kledij. Elk stuk is uniek dus wees er snel bij indien je één van deze pièces uniques ziet verschijnen op onze Instagram stories (enkel in de pop up te verkrijgen)! Op deze manier willen we onze kleding een tweede leven geven. Wij vinden duurzaamheid vandaag de dag erg belangrijk, dus op deze manier willen wij ook graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Wij verwelkomen jullie graag in onze pop up om dit alles zélf te beleven.

Check hier onze openingsuren:Check hier onze openingsuren.


Explore more

 • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

  What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fash...

  1 min gelezen
  Read more →
 • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

  CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

  1 min gelezen
  Read more →
 • LES JUMELLES CHRISTMAS OUTFITS

  LES JUMELLES CHRISTMAS OUTFITS

  2 minuten lezen
  Read more →
 • Holiday Season - Interview with Magalie

  Holiday Season - Interview with Magalie

  1 min gelezen
  Read more →
 • Les Jumelles gift guide

  Les Jumelles gift guide

  1 min gelezen
  Read more →
 • Upcycling Atelier

  Upcycling Atelier

  1 min gelezen
  Read more →
 • Les Jumelles X Estée Lauder - the perfect match!

  <tc>Les Jumelles X Estée Lauder - the perfect m...

  1 min gelezen
  Read more →
 • BIG, BIGGER, BIGGEST. ANTWERP, WE’RE BACK!

  <tc>Pers evenement Pop-up</tc>

  1 min gelezen
  Read more →
 • Paris Fashion Week - Spotted

  <tc>Paris Fashion Week - Spotted</tc>

  1 min gelezen
  Read more →