Hello Antwerp!

1 min gelezen
Hello Antwerp
Wow, wat een week ... We zijn nog steeds aan het bijkomen van ons openingsweekend, het was fantastisch. Het was een plezier om jullie te verwelkomen! We hebben jullie allemaal zo gemist na onze zomer pop-up in Knokke. We zijn er helemaal klaar voor om jullie te verwennen met de coolste en meest funky kleding tijdens deze wintermaanden.

Wow, wat een week ... Het was een plezier om jullie te verwelkomen tijdens de opening van onze gloednieuwe pop up in hartje Antwerpen! Wij kunnen niet wachten om jullie de hele winter lang te verwennen met de coolste en meest kleurrijke outfits om de grauwe wintermaanden door te komen. 

Afgelopen donderdag openden wij exclusief voor onze trouwste klanten de deuren van onze grootste pop up tot nu toe, met een oppervlakte van maar liefst 1000m2. Verspreid over 3 verdiepingen shoppen onze klanten de meest uitgebreide, kleurrijke collectie en genieten ze van verschillende exclusieve services. Dit jaar staat onze winter pop-up volledig in het teken van SELFCARE. Heel belangrijk, maar ook vaak over het hoofd gezien. Wij vinden het belangrijk dat vrouwen zichzelf niet verliezen in de dagelijkse rush van verantwoordelijkheden en verplichtingen. Het is voor iedereen een must om af en toe op de pauzeknop te drukken en daar helpen we je bij Les Jumelles graag bij. Laat je in onze winkel onderdompelen in een walhalla van “selfcare” met verschillende mode-, home-, beauty- en giftcorners. We willen dat onze klanten zich gelukkig, goed en comfortabel voelen in wat ze dragen. Les Jumelles wil er zijn voor elke vrouw, ongeacht leeftijd, lichaam, cultuur ... die ze hebben.


De derde verdieping is dé selfcare ruimte bij uitstek in de pop up. Je vindt er een private shopping corner waar klanten, op afspraak, in alle rust privé kunnen genieten van een stylingsessie door één van onze personal shoppers met lekkere French Kiss bubbels of een smakelijke Mokafina koffie vergezeld met een écht Antwerps handje van Philip’s Biscuits.


Daarnaast vind je op de bovenste verdieping ook ons upcycling atelier, een naaiatelier waar onze couturier mooie en exclusieve stuks maakt van oude en defecte Les Jumelles kledij. Elk stuk is uniek dus wees er snel bij indien je één van deze pièces uniques ziet verschijnen op onze Instagram stories (enkel in de pop up te verkrijgen)! Op deze manier willen we onze kleding een tweede leven geven. Wij vinden duurzaamheid vandaag de dag erg belangrijk, dus op deze manier willen wij ook graag ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Wij verwelkomen jullie graag in onze pop up om dit alles zélf te beleven.

Check hier onze openingsuren:Check hier onze openingsuren.


Meer ontdekken

 • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

  The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Ibiza and Mallorca hotspots

  Hotspots van Ibiza en Mallorca

  1 min gelezen
  Read more →
 • Festival Season has finally begun

  Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

  1 min gelezen
  Read more →
 • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

  Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

  1 min gelezen
  Read more →
 • An inside look at the design process behind Les Jumelles

  Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Get Ready for Easter

  Maak je klaar voor Pasen

  1 min gelezen
  Read more →
 • What's Hot for Spring/Summer 2023

  Wat is hot voor lente/zomer 2023

  1 min gelezen
  Read more →
 • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

  Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

  1 min gelezen
  Read more →
 • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

  Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

  1 min gelezen
  Read more →
 • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

  VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

  1 min gelezen
  Read more →