Een kijkje achter de schermen bij het ontwerpproces achter Les Jumelles

1 min gelezen

Magalie Aerts, oprichtster en ontwerpster van Les Jumelles, maakt sinds 2020 prachtige prints en kleuren. Geïnspireerd door steden, kunst en de laatste kleurentrends creëert Magalie levendige collecties die gevuld zijn met liefde. Laten we een kijkje nemen in het ontwerpproces van de Les Jumelles SS23-collectie.

Magalie's ontwerpen barsten van leven en energie, dankzij haar liefde voor kleuren die terug te voeren is op haar studie International Business Management in India. De aanblik van felgekleurde sari's wakkerde haar passie voor print- en kleurencombinaties aan, wat leidde tot haar huidige succes als ontwerper die altijd indruk maakt. Geïnspireerd door verschillende bronnen, waaronder kunst, steden en de nieuwste kleurentrends, stort Magalie haar hart en ziel in elke creatie die ze maakt. Haar doel? Om iets onvergetelijks te creëren, een stuk dat een blijvende indruk zal achterlaten terwijl het nog steeds geaard is in haar eigen stijl.


''Ik ben constant op zoek naar exclusieve, maar betaalbare items die afwijken van het normale, het alledaagse, de middelmatigheid... voor vrouwen die nuchter zijn, charismatisch, met een vastberaden en sterke persoonlijkheid en vooral bang om risico's te nemen. Soms voelt het alsof ik mijn garderobe met iedereen in de wereld deel!'' 


Zodra Magalie een inspiratiebron heeft geïdentificeerd, zoals een stad of kunstwerk, begint ze verschillende combinaties van kleuren en prints op papier te verkennen voordat ze deze overbrengt op stofstalen. Van hieruit experimenteert ze met verschillende texturen en stoffen totdat ze voor elk stuk de perfecte combinatie vindt.

Magalie is gepassioneerd door het maken van stukken die haar visie op stijl vertegenwoordigen - stukken die tijdloos en toch modern zijn en in elke situatie kunnen worden gedragen. Elk kledingstuk is met opzet en zorg ontworpen om ervoor te zorgen dat het zich onderscheidt van de rest. Ze vindt dat mode leuk moet zijn, dus voegt ze een speels tintje toe aan haar ontwerpen en creatieve kleurencombinaties die je nergens anders vindt.

Na maanden van hard werken en toewijding om iets heel speciaals te maken, zijn de kledingcollecties van Magalie klaar voor lancering! Van kleurencombinaties die je nergens anders vindt tot echte stijlen die de huidige trends weerspiegelen, elk van deze kledingstukken belichaamt iets buitengewoons. Het was een fascinerende ervaring om te zien hoe elk afzonderlijk stuk uit haar innovatieve ontwerpproces tevoorschijn kwam, waarbij ze beide minimalistische benaderingen vermengde met tijdloze klassiekers die zeker zullen opvallen in elke garderobe.

Zorg dat je de nieuwe SS23 collectie niet mist! Shop de collectie hier .

Meer ontdekken

 • What’s Sexier Than a Slim, Long Skirt? Exactly,...

  1 min gelezen
  Read more →
 • A Blooming Success: Reflecting on Our Floral-themed Brunch Collaboration with Nuxe Group

  A Blooming Success: Reflecting on Our Floral-th...

  1 min gelezen
  Read more →
 • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

  The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Ibiza and Mallorca hotspots

  Hotspots van Ibiza en Mallorca

  1 min gelezen
  Read more →
 • Festival Season has finally begun

  Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

  1 min gelezen
  Read more →
 • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

  Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Get Ready for Easter

  Maak je klaar voor Pasen

  1 min gelezen
  Read more →
 • What's Hot for Spring/Summer 2023

  Wat is hot voor lente/zomer 2023

  1 min gelezen
  Read more →
 • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

  Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

  1 min gelezen
  Read more →