Maak je klaar voor Pasen

1 min gelezen
Get Ready for Easter
Het is bijna Pasen en dat kan maar één ding betekenen: het is tijd om je klaar te maken om er op je best uit te zien! Of je nu gaat brunchen met vrienden of dineert met familie, een ei-straordinary outfit is precies wat je nodig hebt. De zon komt eraan dus zorg dat je straalt met je paasoutfit!

Eieren-cellente kleuren

De typische kleur van Pasen is geel, maar waarom zou je het seizoen niet vieren door andere pastelkleuren aan je garderobe toe te voegen? Elegant lila, lichtblauw en ecru kunnen allemaal een heerlijke touch aan je outfit geven. Of het nu een rok, een blouse of een jurk is, deze kleuren creëren de perfecte mix van chic en klassieke stijl die perfect is voor elke gelegenheid in de lente.

Prachtige blouses

Een mooie blouse kan een ideale aanvulling zijn op elke paaslook. Of het nu gaat om een ​​klassieke witte button-down of iets meer gedurfds zoals een top met ruches of kant, je kunt het gemakkelijk combineren met een jeans of pantalon voor een informele lunch met vrienden of familieleden. Als je dit weekend iets speciaals gepland hebt, waarom zou je dan niet alles uit de kast halen en kiezen voor iets extravagants? Een bloemenblouse is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je perfecte paasensemble.

Veelzijdige rokken

Rokken zijn altijd een goede keuze tijdens de warmere lentemaanden. Kies voor iets vrouwelijks zoals een A-lijn rok gemaakt van kwalitatieve materialen in pastelkleuren zoals geel en blauw voor een extra elegante feel deze paasvakantie.

Perfecte jurken

Als je op zoek bent naar iets meer formeels, waarom probeer je dan niet een van de vele prachtige jurken die nu in de winkel en online verkrijgbaar zijn? Kies uit midi-jurken in pastelgeel of felle kleuren die elke vrouw zelfverzekerd zullen maken. Welke kledingstijl je dit seizoen ook kiest, je zult zeker indruk maken!

Durf te spelen!

Wil je iets speels en gemakkelijk in de omgang? Probeer een van onze prachtige playsuits. Deze one piece set mag zeker niet ontbreken in je kast.

Met zoveel prachtige looks op dit moment, is er echt geen excuus om er dit paasweekend niet op je best uit te zien! Van elegante pastelkleuren tot prachtige blouses en jurken - welke outfit je ook kiest, je zult opvallen tussen je leeftijdsgenoten en er ook uniek uitzien op de zonnige dagen die voor je liggen! Zorg er dus voor dat je vandaag nog onze collectie bekijkt en maak je klaar om er deze Pasen traditioneel uit te zien!

Meer ontdekken

  • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

    The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Ibiza and Mallorca hotspots

    Hotspots van Ibiza en Mallorca

    1 min gelezen
    Read more →
  • Festival Season has finally begun

    Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

    1 min gelezen
    Read more →
  • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

    Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

    1 min gelezen
    Read more →
  • An inside look at the design process behind Les Jumelles

    Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

    1 min gelezen
    Read more →
  • What's Hot for Spring/Summer 2023

    Wat is hot voor lente/zomer 2023

    1 min gelezen
    Read more →
  • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

    Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

    1 min gelezen
    Read more →
  • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

    Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

    1 min gelezen
    Read more →
  • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

    VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

    1 min gelezen
    Read more →