Wat is hot voor lente/zomer 2023

1 min gelezen
What's Hot for Spring/Summer 2023

Het is lente, dus tijd om een ​​glimp op te vangen van de meest geweldige looks van 2023.

Mode is altijd aan het veranderen en evolueren. Het is moeilijk om op de hoogte te blijven van trends, maar het is spannend om nieuwe looks te ontdekken en te experimenteren met verschillende stijlen. Het seizoen lente/zomer 2023 heeft een aantal bijzondere trends die je niet wilt missen. Laten we eens kijken wat er op dit moment hot is!

Benen voor dagen

Maxirokken zijn een van de hotste looks voor het komende seizoen. Ze zijn comfortabel, veelzijdig en chic! Ze kunnen omhoog of omlaag worden gekleed, afhankelijk van je stemming en de gelegenheid. Of je nu kiest voor een effen kleur of een opvallende print, met een maxirok zie je er de hele zomer fashionable uit.

Het draait allemaal om de glamour

Glitters en pailletten vinden hun weg terug naar onze kasten op een nog grotere manier dan voorheen! Deze trend is perfect om iets extra's toe te voegen aan je avondkleding of gewoon om je alledaagse look mee op te fleuren. Probeer glinsterende accessoires toe te voegen, zoals oorbellen of schoenen, of ga helemaal uit met een jurk met pailletten die van top tot teen schittert!

Liefhebbers van lila

Paars is dit seizoen enorm, evenals pasteltinten zoals lila. Deze zachte tinten kunnen elke outfit in een handomdraai iets bijzonders maken. Kies voor iets ingetogener items in lichte lavendel- of blush-tinten die een subtiele kleuraccent toevoegen zonder te overweldigend te zijn.

Haak

Haken komt dit seizoen ook weer terug in de mode! De ingewikkelde haakpatronen geven elke outfit een interessant tintje zonder aan comfort in te boeten. Lichtgewicht gehaakte tops zijn perfecte keuzes tijdens warmere zomerdagen, terwijl zwaardere breisels voor extra warmte kunnen zorgen tijdens koele avonden in de stad.

Details uitknippen

Uitgesneden details blijven dit seizoen populair met alles van asymmetrische zoomlijnen tot koude schoudertops met uitsparingen op interessante plaatsen. Het onverwachte van deze ontwerpen zorgt ervoor dat ze nog meer opvallen, dus als je op zoek bent naar iets unieks, dan is deze trend perfect voor jou!

Met zoveel keuzes beschikbaar dit seizoen lente/zomer 2023 kan het overweldigend zijn om te beslissen welke trends het beste bij jouw stijl passen. Maar wees niet bang - weet dat welke look je ook kiest, er zeker stijlvolle opties beschikbaar zijn die perfect bij je individuele smaak passen! Dus ga je gang - wees creatief en heb plezier met het spelen met deze geweldige trends!

Meer ontdekken

  • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

    The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Ibiza and Mallorca hotspots

    Hotspots van Ibiza en Mallorca

    1 min gelezen
    Read more →
  • Festival Season has finally begun

    Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

    1 min gelezen
    Read more →
  • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

    Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

    1 min gelezen
    Read more →
  • An inside look at the design process behind Les Jumelles

    Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Get Ready for Easter

    Maak je klaar voor Pasen

    1 min gelezen
    Read more →
  • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

    Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

    1 min gelezen
    Read more →
  • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

    Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

    1 min gelezen
    Read more →
  • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

    VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

    1 min gelezen
    Read more →