Feestdagen - Interview met Magalie

1 min gelezen
Holiday Season - Interview with Magalie

The les Jumelles Christmas Guide: 10 vragen met Magalie Aerts, oprichter & eigenaar Les Jumelles

Wat is jouw favoriete kerstlied?

All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey ✌🏽

Wat ga jij dragen op kerstavond?

Les Jumelles natuurlijk, ik heb momenteel 2 opties: de Hanne lange jurk in de aztec print of onze mooie Loua jurk. Ik denk dat mijn man uiteindelijk de knoop zal doorhakken.

Wat ga jij dragen op oudejaarsavond?

Ook les Jumelles, maar de jurk voor de gelegenheid staat al vast. Ik ga de Rosa paillettenjurk in ecru dragen. Zelfs de kleur schreeuwt om een ​​feestje 🥂 PROOST!

Hoge hakken of flats voor de feestdagen?

Ik draag nauwelijks hoge hakken omdat ik al 180 cm lang ben, maar voor de feestdagen maak ik een uitzondering. Ik ben echt dol op de Luna-slingback-hakken, dus waarschijnlijk zullen we ze dragen. Ze maken elke feestlook helemaal af ✨

Favoriete kerstdiner?

Telt de aperitivo ook mee? Haha

Nee, ik geef eerlijk gezegd de voorkeur aan traditionele gerechten zoals rosbief met kroketten, gevulde kalkoen of kreeft. En de goede oude kersttraditie: kerstijscake!

Met wie ga jij de kerstnacht doorbrengen?

Kerstavond, die ga ik doorbrengen met mijn man en twee kinderen. Het is een traditie dat we Eerste Kerstdag samen met de hele familie doorbrengen. We komen allemaal samen, mijn broer en zijn vrouw, mijn zus en haar man, onze ouders en grootouders … Het is alsof we onze jeugd opnieuw beleven. Heel nostalgisch.

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

The Holiday - Super Romantic-film waarin twee vrouwen met mannenproblemen van huis wisselen in elkaars land, waar ze elk een lokale man ontmoeten en verliefd worden. Het einde is zo voorspelbaar, maar ik hou echt van die goedkope films. Net als het dagboek van Bridget Jones, mijn absolute favoriet, kan ik ze keer op keer bekijken.

Waar hou jij het meest van in deze tijd van het jaar?

De lichtjes in de straten en het idee om met de hele familie samen te zijn op eerste kerstdag. Iets wat de laatste tijd niet altijd vanzelfsprekend was. Tijd doorbrengen met mijn gezin is het belangrijkste voor mij.

Waar hou je het meest van: cadeaus geven of ontvangen?

Ik ben dol op cadeautjes geven. Ik hou van de cadeaujacht, het vinden van het perfecte cadeau voor je dierbaren. De geheime kerstman is een musthave voor onze kerstfeestjes.

Wat zijn je favoriete Les Jumelles-cadeaus?

We hebben veel cadeaus in onze pop-up. Je moet echt onze blog met cadeaugidsen bekijken om wat inspiratie op te doen. Ik denk dat onze Les Jumelles kwasten, herbruikbare make-up patches, make-up kwasten, sokken en make-up tasjes mijn absolute favorieten zijn.

Wat zijn jouw wensen voor 2023?

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar een gelukkig, gezond 2023 voor iedereen van wie ik hou en waar ik om geef. En in de tweede plaats een heleboel spannende dingen voor Les Jumelles. Kun jij al raden wat er op de planning staat?

Mogen al je wensen uitkomen !

Altijd liefde,

Magalie

Meer ontdekken

 • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

  The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Ibiza and Mallorca hotspots

  Hotspots van Ibiza en Mallorca

  1 min gelezen
  Read more →
 • Festival Season has finally begun

  Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

  1 min gelezen
  Read more →
 • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

  Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

  1 min gelezen
  Read more →
 • An inside look at the design process behind Les Jumelles

  Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

  1 min gelezen
  Read more →
 • Get Ready for Easter

  Maak je klaar voor Pasen

  1 min gelezen
  Read more →
 • What's Hot for Spring/Summer 2023

  Wat is hot voor lente/zomer 2023

  1 min gelezen
  Read more →
 • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

  Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

  1 min gelezen
  Read more →
 • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

  Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

  1 min gelezen
  Read more →
 • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

  VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

  1 min gelezen
  Read more →