LES JUMELLES KERSTMIS OUTFITS

2 minuten lezen
LES JUMELLES CHRISTMAS OUTFITS

Als je je afvraagt ​​wat je aan moet trekken op kerstavond? We zijn er om je te helpen met je zoektocht naar kerstoutfits.


Trek alle aandacht met onze selectie kerstfeestoutfits. De feestdagen staan ​​voor de deur en het is tijd om je te kleden voor het seizoen. Hoewel we ons graag verkleden in een sprankelende feestjurk, is het misschien te veel voor iemand anders. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden bij Les Jumelles. Wij zijn er voor jou om je te laten schitteren tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Bestel vóór woensdag 21 december* om er zeker van te zijn dat je je party proof outfit op tijd ontvangt voor kerst! Houd er rekening mee dat koeriersdiensten vertraging kunnen oplopen met de feestdagen. Mocht je al te laat zijn? Kom langs in onze pop-up store om je favoriete feestoutfit uit te zoeken. Aarzel niet om advies te vragen aan onze professionele stylisten. Ze helpen je graag om te stralen met kerst

* Van toepassing voor België, vertragingen variëren afhankelijk van het land van verzending en de koeriersdienst.

Maak je klaar met ons en bekijk de favorieten van Magalie.



Hanne lange jurk aztec roze/rood

Waar is het feest? Met zijn subtiele print ben jij de ster van elk feest. Combineer met hakken en gouden oorbellen voor een stijlvolle look. Als dit niet glamoureus is, weten we niet wat het is... Je wordt de koningin van de avond. Goed om te weten, deze jurk is ook anders te stylen door de riem om je nek te dragen.

Ontmoet ons in de midi

Deze midirok met verenaccent is de perfecte rok voor elke gelegenheid. Speel silhouetten op met onze meest geliefde details zoals veren en zijde die perfect zijn voor after-hour soirees.

Hanne korte jurk

Dit korte zijdeachtige jurkje heeft schattige mouwtjes wat je een extra vrouwelijke touch geeft. Combineer 'm met een metallic clutch en je bent ready to go.

Hanne lange jurk bloemenprint roze/rood

Feest maar door schat! De nieuwste feestjurken om de hele nacht mee door te gaan. Deze jurk kan anders gestyled worden. Je kunt de riem als sjaal dragen door hem om je nek te draperen of je kunt ervoor kiezen om hem om je middel te knopen om je taille te accentueren.

Mag veren jurk

Verdwaal niet in de menigte, het feest begint hier door onze Mag veren jurk in oceaanblauw te dragen. We hebben deze bestseller ook in andere kleuren, ga ze bekijken en kies jouw favoriet. De jurk is al een eyecatcher en heeft geen opvallende accessoires nodig.

Krul je haar voor een feestelijke look.

Lora jurk paars

Als je een statement wilt maken, draag dan paars 💜 Combineer het met een rood metallic clutch voor een stoere kleurencombinatie. Met een vleugje rood ben je helemaal klaar voor je kerstfeest.

Lora jurk groen

Rock up to your Christmas party in een stijlvolle en flirterige mini-jurk. De Lora collectie bestaat uit 5 verschillende prints en kleuren. Dit felle groen is de perfecte kleur voor het winterseizoen. De halflange mouwen maken dit de ideale jurk voor het koude weer.

Lora jurk oranje 

Denk je dat rode jurken een beetje te veel zijn? Dan is deze oranje jurk echt iets voor jou 🧡 De perfecte tussenstap als je op kerstavond niet voor een geheel rode outfit wilt gaan.

Pailletten zijn nooit uit de mode

Deze prachtige jurk bezaaid met pailletten is een echte showstopper. Draag het met je favoriete paar hoge hakken en oversized oorbellen en feest alsof niemand kijkt.

Onze nieuwe favoriete broek

Onze nieuwe Felicia-broek is een geweldig keypiece in je garderobe. Met onze nieuwe Felicia-print zul je er zeker van zijn dat je opvalt in de menigte als je ze draagt. Combineer met al je basic breisels voor een alledaagse look of draag hem met hakken en een eyecatching handtas voor een feestelijke look.

Draag je groen

Wij houden van toon op toon. Ga voor deze stoere look en draag onze Mag blouse en Madrid broek in het groen 💚 Combineer met een van je favoriete handtassen en je bent klaar om de show te stelen.

Makkelijk als zondagochtend

Als je waarschijnlijk tot na de middag in je pyjama blijft, zorg dan dat het een chique paar is. Deze schattige Les Jumelles PJ's in een satijnachtige stof zijn door hun print perfect voor kerst. Het geeft een feestelijk gevoel, kerst kan niet knusser beginnen in deze pyjamaset.

Voor welke look je ook gaat dit feestseizoen, shop vandaag nog de volledige collectie kerst- en nieuwjaarsfeestjurken bij Les jumelles!

Prettige kerstdagen en fijne feestdagen van ons voor jou 💋

Altijd liefde,

Magalie

Meer ontdekken

  • The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to Look Out For!

    The Top Winter 2023 Fashion Trends You Need to ...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Ibiza and Mallorca hotspots

    Hotspots van Ibiza en Mallorca

    1 min gelezen
    Read more →
  • Festival Season has finally begun

    Het festivalseizoen is eindelijk begonnen

    1 min gelezen
    Read more →
  • You’re on the list, so time to shop your wedding guest outfit

    Je staat op de lijst, dus tijd om je bruiloftsg...

    1 min gelezen
    Read more →
  • An inside look at the design process behind Les Jumelles

    Een kijkje achter de schermen bij het ontwerppr...

    1 min gelezen
    Read more →
  • Get Ready for Easter

    Maak je klaar voor Pasen

    1 min gelezen
    Read more →
  • What's Hot for Spring/Summer 2023

    Wat is hot voor lente/zomer 2023

    1 min gelezen
    Read more →
  • Let’s celebrate Valentine’s Day in style

    Laten we Valentijnsdag in stijl vieren

    1 min gelezen
    Read more →
  • What would Les Jumelles wear at Copenhagen Fashion Week?

    Wat zouden Les Jumelles dragen tijdens Copenhag...

    1 min gelezen
    Read more →
  • CELEBRATE NEW YEAR'S EVE IN STYLE

    VIER OUDEJAARSAVOND IN STIJL

    1 min gelezen
    Read more →